IMG f8db96a5ffad5a9773c13308e4e18a6a V

У Держпраці 30 листопада 2021 року відбулося чергове засідання Громадської ради при Державній службі України з питань праці.

У засідання Громадської ради  взяв участь заступник  Голови   ФПУ В.М. Андреєв.

Голова Громадської ради В.А. Маціяшко вів засідання на якому розглядалися питання відповідно до Плану роботи на 2021 рік. Проєкти наказів Міністерства економіки України «Про затвердження Порядку проведення технічного розслідування обставин та причин виникнення аварій, пов’язаних з використанням газу в побуті». Про розгляд проєкту доповів Ігнатов О.М. – заступник директора департаменту – начальник відділу нагляду в металургії, машинобудуванні та енергетиці департаменту нагляду в промисловості і на об’єктах підвищеної небезпеки Держпраці.

      IMG 3bc15d7c23ef6fef7fa0e00bb66d7efd VПро розгляд проєкту наказу Міністерства економіки України «Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я на роботі працівників лісового господарства та лісової промисловості» доповів Радіонов М.О.- заступник директора департаменту Держпраці.

     Щодо розгляду пропозицій до змін наказу Держнаглядохоронпраці від 26 січня 2005 року №15  «Типове положення про проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці» доповіла Віжул  Н.В. – начальник відділу питань охорони праці Держпраці.

 Також, члени Громадської ради, розглядали питання про  підготовку Плану роботи на 2022 рік.

 

ДЕПАРТАМЕНТ ОХОРОНИ  ПРАЦІ