изображение viber 2021 12 24 11 53 04 6091

У приміщенні ДП «Головного навчально-методичного центру Держпраці» 23 грудня 2021 року відбулося підсумкове засідання Громадської ради при Державній службі України з питань праці у 2021 році.

На засіданні були присутні Андреєв В.М. заступник Голови ФПУ- член колегії  Держпраці та Голова Громадської ради  Маціяшко В.А., представник від Держпраці – Харчук Л.В. – начальник відділу з питань гігієни праці та атестації робочих місць за умовами праці департаменту з питань праці Держпраці.

Підчас  засідання розглянули  наступні питання .

Щодо трудових та соціальних прав працівників в умовах карантину (відсторонення від роботи не вакцинованих працівників, оплата лікарняних, зарахування трудового стажу) доповіла Коновалова О.А. – заступник директора департаменту з питань праці Держпраці.

Маціяшко В.А. – Голова Громадської ради, підбив попередні підсумки роботи Громадської ради при Держпраці за 2021 рік, а саме: за минаючий рік відбулось 8 засідань Громадської ради, на яких розглянуто 2 законопроекти, зміни до 4 постанов Кабінету Міністрів України та 18 нормативно-правових актів з охорони праці.

Також запропонував на розгляд проєкт Плану роботи Громадської ради при Держпраці на 2022 рік.

 

Державна служба України з питань праці