5656565 260422

Віртуальна дискусія високого рівня про спільні дії щодо формування позитивної культури безпеки та здоров'я з нагоди Всесвітнього дня охорони праці у 2022 році.

 

Приєднуйтесь до МОП для участі у віртуальній дискусії високого рівня, під час якої буде розглянуто тему участі та соціального діалогу для створення превентивної культури безпеки та здоров'я!

Тип: Панельна дискусія

Коли: 28 квітня 2022 року

Де: Zoom та Youtube, 13:30-14:45 (час CET-Geneva)

Контакт(и): Манал Аззі, керівник групи з безпеки та гігієни праці (БГТ), Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.; команда Safeday Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 Інформативно:

Всесвітній день охорони праці, що щорічно відзначається 28 квітня, сприяє запобіганню нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у всьому світі. Всесвітній день охорони праці 2022 року спрямований на зміцнення соціального діалогу з метою формування культури безпеки та здоров'я.

Протягом усієї пандемії COVID-19 ми бачили, що наявність сильної системи БГТ, що включає значну участь урядів, роботодавців, працівників, суб'єктів громадської охорони здоров'я та всіх відповідних сторін на національному рівні та рівні підприємств, має вирішальне значення для захисту робочого середовища та забезпечення безпеки та здоров'я працівників.

Завдяки ефективному соціальному діалогу уряди та соціальні партнери беруть активну участь у всіх етапах процесів прийняття рішень щодо БГТ. Це важливо, починаючи з розробки та перегляду політики та нормативної бази в галузі БГТ для вирішення збережених та нових проблем БГТ та закінчуючи їх фактичним застосуванням на робочому місці. Соціальний діалог не тільки сприяє вдосконаленню політики та стратегій у галузі БГТ, але й необхідний для формування зацікавленості та прихильності, полегшуючи шлях до їхньої швидкої та більш ефективної реалізації.

У цьому глобальному вебінарі візьмуть участь високопоставлені керівники урядів, представники роботодавців та працівників, а також експерти, які обговорять цю тему та поділяться своїм досвідом та практикою з усього світу.

На ньому також буде представлена ​​глобальна доповідь, підготовлена ​​з питань розширення соціального діалогу для покращення охорони праці та здоров'я.

Щоб взяти участь у заході, будь ласка, зареєструйтесь на сайті Zoom.

https://www.ilo.org/global/topics/safety-and-health-at-work/events-training/events-meetings/world-day-safety-health-at-work/WCMS_841448/lang--en /index.htm

https://www.ilo.org/global/topics/safety-and-health-at-work/events-training/events-meetings/safeday2022/lang--en/index.htm