image 2 180522

Шановні колеги! Спілчани!

Прийміть найщиріші привітання з нагоди 104-річниці з Дня утворення технічної інспекції праці профспілок України!

З метою охорони життя, здоров’я і праці усіх осіб, зайнятих будь-якою господарською діяльністю, була створена технічна інспекція праці профспілок.

Більше ніж століття технічна інспекція праці профспілок добросовісно виконує свої головні обов’язки та завдання – захист трудових прав та інтересів працівників, мінімізація ризиків виробничого травматизму, професійної захворюваності та аварій на виробництві, сприяння формуванню безпечного і здорового виробничого середовища.

Вітаю із цією історичною датою технічних інспекторів праці і профспілкових активістів, ветеранів технічної інспекції та висловлюю вдячність за їх наполегливу, нелегку працю та вагомий внесок у збереження і розвиток трудового потенціалу країни, створення безпечних і здорових умов для працюючих.

В сучасних умовах війни та подальшого наступу на права профспілок і працівників, Ваша робота є вкрай необхідною як для працівників так й успішного розвитку держави!

Бажаю усім працівникам технічної інспекції праці профспілок мирного неба, міцного здоров’я, щастя, благополуччя, реалізації поставлених завдань задля досягнення головної мети – збереження  життя і здоров’я людей в процесі трудової діяльності, забезпечення їх добробуту та належного соціального захисту.

Сподіваюсь, що 105-ту річницю з Дня утворення технічної інспекції праці профспілок України ми відсвяткуємо у мирній та квітучій Україні!

Разом до ПЕРЕМОГИ!

З глибокою повагою Григорій ОСОВИЙ Голова ФПУ