АНДР

У Державній службі України з питань праці 8 червня 2022 року відбулося засідання Громадської ради.

На засіданні були присутні Андреєв В.М. заступник Голови ФПУ – член колегії Державної служби України з питань праці, Голова Громадської ради Маціяшко В.А. та члени Громадської ради.

Підчас  засідання розглянули  наступні питання:

1.     Щодо підготовки проєкту наказу Міністерства економіки України  «Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки під час експлуатації магістральних трубопроводів для транспортування рідкого аміаку (аміакопроводів)». Доповідач   П.С. Бєлоусов.

2.     Щодо підготовки проєкту наказу Міністерства економіки України «Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я на роботі під час експлуатації атракціонів і розважальних пристроїв».                                           Доповідач В.М. Шавернев.

3.     Щодо підготовки проєкту наказу Міністерства економіки України «Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я на роботі під час виконання газонебезпечних робіт».                                               Доповідач П.С. Бєлоусов.

4.     Про роботу Громадської ради у 2-му півріччі 2022 року.   Доповідач  В.А. Маціяшко

АНДР1

Начальник відділу Департаменту безпеки праці Держпраці               П.С. Бєлоусов доповів про зміни, які були внесені у проєкти наказів Міністерства економіки України  «Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки під час експлуатації магістральних трубопроводів для транспортування рідкого аміаку (аміакопроводів)», та підготовку проєкту наказу Міністерства економіки України «Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я на роботі під час виконання газонебезпечних робіт».

Андреєв В.М., заступник Голови ФПУ, звернув увагу на недоречні зміни, які вносяться до проєктів та запропонував провести засідання робочих груп, щоб узгодити пропозиції профспілок та роботодавців до зазначених проєктів.

Шавернев В.М., головний спеціаліст Департаменту безпеки праці, доповів про підготовку проєкту наказу Міністерства економіки України «Про затвердження Мінімальних вимог щодо безпеки та здоров’я на роботі під час експлуатації атракціонів і розважальних пристроїв».

Голова Громадської ради Маціяшко В.А. доповів про план роботи Громадської ради на 2–ге півріччя 2022р. з урахуванням воєнного стану.