proekt e1632888413537

За сприяння проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» з 15 лютого 2023 року в Україні стартує цикл технічних вебінарів МОП для України: «Компетенції з безпеки праці. Базовий курс».

Цільова аудиторія - інженерно-технічні працівники, керівники підприємств, фахівці з ОП, викладачі, науковці, експерти технічні, державні службовці. Тренери – іноземні фахівці з безпеки та здоров’я на роботі (БЗР).

Цикл включає 7 вебінарів за двома напрямками – навчання системного підходу (управління ризиками, система управління БЗР, міжнародний стандарт ISO 45001:2018, лідерство в безпеці праці, ментальне здоров'я) та спеціальне технічне навчання (захист на машинному обладнанні, система блокування та маркування, роботи на висоті, управління підрядниками, роботи в замкнених просторах та газоаналіз, хімічні речовини, зменшення впливу шкідливих факторів на робочих місцях тощо). Цикл стартує з 15 лютого, заняття щосереди.

Виступи – англійською/російською мовами, синхронний переклад на українську. Записи, презентації та додаткові матеріали вебінару українською мовою зберігатимуться у відкритому доступі на сайті МОП. Вебінари проходитимуть на площадці ЗУМ з трансляцією у мережі Фейсбук. Слухачі отримують сертифікат, для цього потрібно відповісти на запитання тестів відповідно до опрацьованих тем. У ході вебінарів буде наданий час для дискусій, участь у яких можуть брати слухачі та запрошені гості.

Реєстрація за Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її., Солодчук Л.М 0503554564. Будемо вдячні за висловлені експертні думки.

Графік проведення вебінарів за посиланням -https://ohoronapraci.kiev.ua/seminar/webinar/tehnicni-vebinari-dla-ukraini-kompetencii-z-bezpeki-i-zdorova-na-roboti-bazovij-kurs

Департамент охорони праці апарату ФПУ