eb066621 3f6b 4e7b 94c6 04786f7d739c

У Державній службі України з питань праці 23 лютого 2023 року відбулось засідання Громадської ради.

Її проводив голова Громадської ради Валентин Маціяшко. У роботі взяли участь: Василь Андреєв, заступника Голови ФПУ – члена колегії цього держоргану, голова Держпраці Ігор Дегнера.

У своїх виступах вони позитивно відзначили проведену Громадською радою роботу при опрацюванні  законопроектів, проектів нормативно-правових актів з охорони праці та висловили впевненість, що проведена Радою експертна робота дозволить вдосконалити документи, які надходять на її розгляд.

Під час засідання було підбито підсумки своєї роботи Громадської ради за минулий рік та визначено завдання на 2023 рік. Про виконану у 2022 році  Громадською радою роботу доповів В. Маціяшко. Він зокрема повідомив, що за звітний період Громадською радою було проведено 9 засідань, на яких розглянуто 20 нормативно-правових актів з охорони праці, а також проєкти змін до постанов уряду,  законопроєкти «Про безпеку та здоров’я працівників на роботі» та «Про працю». Щодо законопроєктів та окремих нормативно-правових актів члени Громадської ради висловлювали критичні зауваження та надали суттєві пропозиції, щодо внесення змін до них.      

В обговорені взяли участь члени Громадської ради: Андреєв В.М., Балацун В.І., Курилкін С.І., Роголь Г.Л., Сидоряк І.Г., Сименко С.С. та ін.

Пресцентр ФПУ