IMG 20231229 WA0000

29 грудня  2023 року відбулося засідання Громадської ради при Держпраці.

У засіданні приймали участь Дегнера І.А. – Голова Державної служби України з питань праці, Андреєв В.М. заступник Голови ФПУ – член колегії Державної служби України з питань праці, Голова Громадської ради - член колегії Державної служби України з питань праці Маціяшко В.А. та члени Громадської ради, (он-лайн).

На засіданні заслухали звіт Голови Громадської ради Валентина Маціяшка про роботу Громадської ради при Державній службі України з питань праці за 2023 рік та щодо планування роботи на 2024 рік.

План роботи Громадської ради на 2023 рік був скоординований з Планом роботи Держпраці та з урахуванням пропозицій членів Громадської ради.

За минулий період 2023 року було розглянуто 10 нормативно-правових актів з охорони праці та 2 проєкти змін до постанов Кабінету Міністрів України. Членами Громадської ради висловлювалися критичні зауваження та надавалися суттєві пропозиції до відповідних проєктів.

Дегнера І.А. – Голова Державної служби України з питань праці інформував про плідну співпрацю з Громадською радою та наголосив про нагальні питання, які необхідно включити до Плану роботи Громадської ради на наступний 2024 рік.

Держпраці