image0

Сьогодні,  11 березня 2024 року,  розпочався семінар - навчання з питань охорони праці для представників з охорони праці Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України та інших членських організацій ФПУ, який триватиме до 22 березня 2024 року.

        З вітальним словом до слухачів звернулась Алла Горбатюк, заступник Голови Державної служби України з питань праці, яка відмітила пріоритетний принцип державної політики – збереження  життя та  здоров’я працівників на роботі,  важливість постійного навчання з питань охорони праці  та запевнила присутніх у співпраці й підтримці з боку Служби.

image1

         Голова Профспілки будівельників України Василь Андреєв також привітав слухачів та висловив сподівання,  що навчання буде ефективним, цікавим, а  набуті  знання будуть використані представниками профспілок задля забезпечення захисту гарантій та прав членів профспілок. Голова ФПУ - Григорій Осовий  передав свої вітання присутнім та побажав плідної роботи.

        20240311 100826

Слід відмітити, що проведення Федерацією профспілок України навчання  50 представників з питань охорони праці стало можливим завдяки зусиллям та фінансовій підтримці  саме Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України.

Відповідне навчання проводиться в режимі онлайн на інтернет-платформі  Zoom та дистанційно за розкладом, що сформовано відповідно до Плану і Програми навчання, затверджених Постановою Президії ФПУ від 28.02.2013 № П-16-12.

image3

Сьогодні слухачі прослухали перші лекції з курсу.

Попереду два насичені тижні навчання, а 22 березня 2024 року заплановано проведення у встановленому порядку перевірки знань з питань охорони праці.

image4

 20240311 134651

Департамент охорони праці апарату ФПУ