ime25 вересня 2014 року, з ініціативи Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України для страхових експертів з охорони праці Фонду та представників профспілок у ТОВ з іноземними інвестиціями "Хенкель Баутехник Україна" (м. Вишгород, вул. Новопромислова, 2), відбувся Прес-тур „Найпоширеніші причини травматизму на виробництвах та шляхи їх ефективної профілактики”, в якому від ФПУ взяв участь заступник керівника Департаменту охорони праці Маціяшко В.А.

З вступним словом та оцінкою стандартів з охорони праці для ведення бізнесу виступив Генеральний директор ТОВ "Хенкель Баутехник Україна" Володимир Соха, який ознайомив учасників Прес-туру з сутністю європейських стандартів охорони праці, організаційними та технічними заходами і порядком фінансових витрат на впровадження європейських стандартів охорони праці на підприємстві, ефективністю впровадження системи управління охороною праці та дотримання зазначених стандартів з охорони праці на підприємстві.

Учасники Прес-туру відвідали виробничі цехи зазначеного підприємства, санітарно побутові приміщення, здоровпункт та їдальню і вочевидь переконалися, що від позиції роботодавця у сфері охорони праці, безпосередньо залежить ефективність заходів з впровадження європейських стандартів з охорони праці.

 

Департамент охорони праці апарату ФПУ