1Департаментом охорони праці ФПУ відповідно до розпорядження Голови Федерації профспілок України Осового Г.В. від 06.10.2014 р. № 126-К «Про участь у навчанні з питань надання першої домедичної допомоги»  7 жовтня організовано проведення  відповідного навчального тренінгу для працівників апарату ФПУ на базі Київського міського Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф (директор Вершигора А.В.).

Навчання проходили працівники, які добровільно виявили бажання отримати практичні навички в наданні домедичної допомоги.

Тренінг для першої групи працівників ФПУ провів завідувач навчально-тренінгового класу Шваб О.Л.

Під час тренінгу проведено загальну лекцію для всіх учасників семінару, на якій розглядались проблемні питання при наданні домедичної допомоги, роз’яснено теоретичні основи виконання тих чи інших прийомів надання домедичної допомоги, які базуються на принципах доказової медицини.

Учасниками навчання були відпрацьовані відповідні практичні навички на манекенах-імітаторах постраждалої людини. Кожен учасник тренінгу використовував для надання допомоги, такі засоби як джгут, дихальні маски, перев’язувальні матеріали, ізотермічні ковдри і таке інше.

Під час тренінгу було висловлено та обговорено низку актуальних питань щодо надання домедичної допомоги в України, а по його закінченню, учасники щиро подякували  всім медичним фахівцям, які приймали участь у цьому заході за проведене на високому рівні практичне  заняття.

 

Департамент охорони праці апарату ФПУ

2 3 4 5 6