ab54b127265e5c7b2418b3b66828def805744809

Федерація професійних спілок України привітала керівництво Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву із нагоди 28-річчя від дня його створення.

У привітанні зазначається:

«Високопрофесійному колективу установи є чим пишатись: в столиці і в регіонах завдяки житловим програмам, які адмініструє Фонд, власним житлом забезпечені понад 40 тисяч українських родин.

Ви виконуєте соціально важливу для суспільства місію. Житло є однією з найважливіших умов існування людини, адже потреба в ньому є базовою, визначає життєві шанси людини та доступ до інших сфер: освіти, роботи, дозвілля.

Завдяки сприянню в отриманні житла молоддю значна їх частина залишилась жити і працювати в Україні, а не виїхала за кордон у пошуках кращого життя.

Сьогодні Фонд працює над пошуком нових можливостей, реалізацією нових програм для учасників АТО, ООС, внутрішньо переміщених осіб, удосконаленням державної житлової політики.

Нехай Ваша добра справа допомоги у здійсненні мрії українських сімей про власний дім увінчується успіхами та щирою вдячністю українців!».

Департамент профспілкового руху та

зв’язків з громадськими організаціями