a880310 com volunteers ukraine platform.depositphotos vikabest88 gmail

20 червня 2022 року відбулось засідання Штабу ФПУ з гуманітарної допомоги членам профспілок, профспілковим організаціям та біженцям, які постраждали внаслідок воєнної агресії росії.  Головував на засіданніГолова Штабу, Голова Федерації профспілок України Григорій Осовий. В заході взяли участь заступники Голови ФПУ Володимир Саєнко, Василь Андреєв, керівники  ряду  структурних  підрозділів апарату та членських організацій ФПУ.

ШТАБ1

Під час засідання було обговорено низку актуальних питань, з яких прийнято відповідні рішення.

Серед питань: «Про проведення авансових платежів санаторно-курортним закладам ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» у рамках грантової угоди з благодійною організацією «Corus International», «Про звернення до Штабу ФПУ з гуманітарної допомоги Тернопільської обласної ради профспілок щодо надання фінансової допомоги «Сервісно-туристичному комплексу «Рута» Київської міської ради профспілок щодо надання гуманітарної допомоги у вигляді санітарно-гігієнічних засобів».

ШТАБ2

Учасники засідання також обговорили питання «Про передачу авто від профспілок Франції», «Про оплату послуг перевезення гуманітарної допомоги від Загальноіталійської конфедерації праці вимушеним переселенцям, постраждалим від воєнної агресії росії, які розміщені у санаторії «Березівські мінеральні води» село Березівське (Харківська область) та у місті Добропілля (Донецька область)».

ШТАБ

Було також прийнято відповідне рішення з переміщення частини гуманітарної допомоги, отриманої 26 травня 2022 року від Міжнародного благодійного фонду CORUS INTERNATIONAL, зі складу у селі Ключарки (Закарпатська область) на склад у місті Києві, та про оплату послуг перевезення.

ШТАБ7

Штаб ФПУ з гуманітарної допомоги продовжує свою діяльність.

ШТАБ6

ШТАБ5

Пресцентр Федерації профспілок України