59 090824
З літом усі пов'язують свої мрії про відпочинок, особливо хочеться порадувати цим дітей.
Знають, що літо – найкраща пора, щоб розпочинати рішучі дії задля зміцнення здоров'я дорослих та дітей і у Закарпатській обласній організації Профспілки працівників освіти і науки України (голова Тетяна Повханич). Саме з цією метою була затверджена Програма «Оздоровлення і відпочинок членів профспілки та їх дітей влітку 2024 року».
Так, згідно Програми було вирішено оздоровити дві категорії дітей та підлітків членів профспілки на базі оздоровчого дитячого табору готельного комплексу «Прага» у м. Іршава Хустського району.
Про це повідомила пресслужба Закарпатської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України
Завдяки спільним діям Обласної та територіальних організацій Профспілки до оздоровчої зміни тривалістю 14 днів вдалося залучити 120 дітей та підлітків.
З них - 68 дітей шкільного віку членів профспілки, оздоровлення яких проводиться за дольової участі профспілки – 50% вартості путівки.
Друга категорія – 52 дитини шкільного віку спілчан, батьки яких беруть безпосередню участь у активних бойових діях або в сім'ї яких є даний захисник. Їх оздоровлення проводиться повністю за рахунок коштів Обласної організації Профспілки.
Урочисте відкриття оздоровчої зміни відбулось за участі голови Закарпатської обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Тетяни Повханич та голів структурних ланок, які забезпечували довіз дітей до оздоровчого табору.
Час, проведений в таборі, запам'ятається для вихованців не лише новими знайомствами, але й різноманітними організаційно-масовими, оздоровчими та виховними заходами.
На фото: під час оздоровлення дітей та підлітків членів профспілки працівників освіти і науки на базі оздоровчого дитячого табору готельного комплексу «Прага» у Закарпатті
60 090824
Сергій Баранчиков,
пресцентр Закарпатської облпрофради