17.09.24

Миколаївська обласна рада профспілок висловила подяку фахівцям ФПУ за організацію і проведення семінару «Психологічна безпека і підтримка ментального здоров’я працюючих в умовах війни», що відбувся 10-12 вересня ц.р. у м. Миргород у рамках співпраці ФПУ з проєктом Union to Union.

На семінарі учасники отримали теоретичні та практичні знання, які будуть застосовуватися в подальшому при проведенні навчальних семінарів для профактиву.

Група учасників від Миколаївської області вдячна координаторам семінару від ФПУ: заступнику Голови ФПУ Євгену Драп’ятому, керівнику Департаменту профспілкового руху та зв’язків з громадськими організаціями ФПУ Ларисі Ровчак та завідувачу відділу з координації навчання, роботи з молоддю та взаємодії з громадськими організаціями ФПУ Володимиру Харченку за високий організаційний рівень проведення семінару, змістовне проведення занять, надання корисних методичних матеріалів та практичної допомоги. Було організовано знайомство та спілкування з колегами із Запорізької області.

Миколаївська обласна рада профспілок сподівається на запрошення в подальшому до навчальних семінарів.

Миколаївська обласна рада профспілок