30960

19 червня 2014 року в рамках публічного обговорення майбутніх конституційних змін Федерація профспілок України проводитиме круглий стіл на тему: «Зміни до Конституції України – бачення профспілок».

На круглому столі обговорюватиметься проект Концепції внесення змін до Конституції України, з яким можна ознайомитися на сайті Конституційної Асамблеї http://cau.in.ua/ua/news/id/dlja-shirokogo-gromadskogo-obgovorennja-792/.

До участі у заході запрошені представники профспілкових організацій, Міністерства юстиції України, інших центральних органів виконавчої влади, комітетів Верховної Ради України, Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради України з питань підготовки законопроекту про внесення змін до Конституції України, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, громадських правозахисних організацій, науковці.

Під час роботи круглого столу обговорюватимуться наступні питання:

- Конституційні права громадян та гарантованість їх реалізації. Контроль громадянського суспільства за забезпеченням прав;

- Трудові і соціально-економічні права – повнота відображення в Конституції та механізми захисту в умовах очікуваної адміністративної реформи;

- Оновлення Конституції України – позиція профспілок.

Місце проведення круглого столу: м. Київ, вул. Р.Окіпної, 2, готельний комплекс «Турист», зал «Святковий» на другому поверсі.

Реєстрація учасників з 9 год. 30 хв., початок засідання о 10-00.

Департамент правового захисту ФПУ