93FBCACD-7F9C-4953-92A8-95FDBBD3DB4E w974 n s s

25 червня 2014 року фахівцями апарату ФПУ було проведено виїзне консультування громадян, які через ситуацію, що склалась у Криму та на Сході України, прибули на тимчасове проживання у КП "Санаторій "Перемога" (смт. Ворзель).

Під час особистого прийому громадянам були надані юридичні консультації з питань застосування законодавства про працю та зайнятість, соціального захисту та пенсійного забезпечення. З окремих порушених питань у подальшому до остаточного їх вирішення здійснюватиметься правовий та інформаційний супровід.

У консультуванні брали участь працівники департаменту правового захисту (заступник керівника департаменту, керівник управління Сидоряк І.Г., заступник керівника управління Гриценко М.М., головний спеціаліст Шахід М.А.) та управління з питань соціального страхування та пенсійного забезпечення (головний спеціаліст з питань пенсійного забезпечення Денисова О.В.)

Тимчасовим переселенцям також було надано гуманітарну допомогу: продукти харчування, одяг, засоби особистої гігієни, іграшки та дитячу літературу, дбайливо зібрані працівниками апарату ФПУ, членських організацій, ПрАТ "Укрпрофоздоровниця".

Департамент правового захисту

апарату ФПУ