fondsocstrah-435x280 

 

18 вересня під головуванням Голови правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності відбулась робоча нарада за участю координаторів управління Фонду з профспілкової Сторони – в.о. першого заступника Голови ФПУ Г.В.Осового, від урядової сторони – заступника Міністра соціальної політики України – В.М.Коломієць, координатора сторони роботодавців заступника Голови Ради Федерацій роботодавців України Д.Ю. Олійника.

У ході наради розглянуто питання щодо поточної діяльності Фонду, забезпечення своєчасності соціальних виплат застрахованим особам, обговорено і ухвалено перелік питань, що виносяться на наступне засідання Правління фонду.

Також ухвалено рішення про участь керівництва Фонду у комітетських слуханнях Комітету ВР з питань соціальної політики та праці, що відбудуться 25 вересня у м. Одеса, на тему: «Актуальні проблеми організації та фінансування санаторно-курортного лікування застрахованих осіб». У слуханнях від ФПУ візьмуть участь в.о. заступника Голови ФПУ В.В.Саєнко, а також керівник ПАТ «Укрпрофоздоровниця» М.В.Субота.

Серед питань, включених до порядку денного Правління Фонду, яке має відбутися 8 жовтня ц.р., - хід фінансування регіональних програм надання соціальних послуг, що вносяться за пропозицією відділень правлінь фонду, внесення відповідних змін до бюджету фонду. Також планується визначити механізми подальшого фінансування діяльності ДЮСШ, розглянути і затвердити стратегію розвитку фонду на наступні 10 років.

 

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ