6471

Федерація профспілок України і Голова правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, в.о. Першого заступника Голови ФПУ Осовий Г.В. докладають багато зусиль для всебічного забезпечення прав та інтересів застрахованих осіб, зокрема на повноцінне та ефективне оздоровлення.

Так, за наполяганням профспілкової сторони правління Миколаївського обласного відділення Фонду та ЦК Профспілки працівників охорони здоров’я України 20 грудня 2013 р. рішенням правління Фонду було виділено близько 30 тисяч грн. додаткових коштів на фінансування у минулому році оздоровлення дітей застрахованих осіб Миколаївської області та збільшення асигнувань санаторію-профілакторію «Медик» Івано-Франківського національного медичного університету.

Варто зазначити, що санаторно-курортне лікування застрахованих осіб та членів їх сімей, а також оздоровлення дітей у дитячих закладах є дієвим засобом з профілактики захворюваності населення.

Управління з питань соціального страхування

та пенсійного забезпечення апарату ФПУ