thumbnail-20120104131025n

 

7 лютого п.р. відбулося позачергове засідання правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. На ньому було одноголосно затверджено на посаді директора Виконавчої дирекції Фонду Ткаченка Володимира Вікторовича, який з початку минулого року працював першим заступником директора, а останнім часом виконуючим обов’язки директора Виконавчої дирекції Фонду (після призначення Указом Президента України бувшого директора Виконавчої дирекції Фонду Погодіна О.В. першим заступником Міністра соціальної політики України). На передодні Ткаченко В.В. разом з Головою правління Фонду Осовим Г.В. розповіли про діяльність і завдання Фонду.

У різному також було розглянуто проекти рішень правління Фонду про внесення змін до:

- Порядку отримання застрахованими особами і членами їх сімей санаторно-курортного лікування, що сплачується за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, затвердженого постановою правління Фонду від 25.02.2009 № 12;

- програм відділень Фонду щодо відновлення здоров'я застрахованих осіб і членів їх сімей та їх кошторисів на 2014 рік;

- бюджету Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності на 2014 рік,

рішення з яких не приймались. Водночас дано протокольне доручення Виконавчій дирекції Фонду разом з постійними профільними комісіями правління Фонду підготувати ці проекти рішень для розгляду та прийняття на наступному черговому засідання правління Фонду, що має відбутися у першій половині березня цього року.

 

 Управління з питань соціального страхування
та пенсійного забезпечення