ЭЬБЛ

 

Відбулося засідання Наглядової ради Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, на якому серед іншого відбулось обрання Голови від сторони представників застрахованих осіб (профспілок), оцінка виконання бюджету Фонду за 2013 рік, розгляд ситуації, що склалася у зв’язку із не проведенням засідань правління Фонду, затвердження плану роботи Наглядової ради Фонду на друге півріччя 2014 року тощо.

Головою Наглядової ради Фонду обрали Кубраченка Анатолія Володимировича.

Наглядова рада Фонду рекомендувала правлінню Фонду при затвердженні бюджету Фонду на 2015 рік більш раціонально та економно підходити до формування статті бюджету «Виконання обов’язків страховика».

Було прийнято рішення звернутись до голови правління Фонду Третьякова Д.Ю. щодо надання інформації про причини не проведення засідань правління Фонду 07 та 15 липня 2014 року. За результатами розгляду наданих матеріалів вжити заходів з метою недопущення в подальшому подібних ситуацій. Маємо наголосити, що і перенесене на 29 липня п.р. засідання правління Фонду знову не відбулось і знову з вини представницької сторони урядовців.

 

 

Управління з питань соціального страхування

та пенсійного забезпечення апарату ФПУ