search-engine-optimization5

Пенсійний фонд України відповідно до пункту 5 частини першої статті 14 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» повідомив про основні показники сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за 2012 рік.

Нагадаємо, що відповідно по постанови Кабінету Міністрів України від 9 червня 2011 року № 644, Пенсійний фонд України щокварталу надає Кабінету Міністрів України, фондам соціального страхування, Спільному представницькому органу об’єднань профспілок та Спільному представницькому органу сторони роботодавців на національному рівні інформацію про сплату єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування з урахуванням відомостей, внесених до Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.

До відома та можливого використання в роботі надається інформація щодо динаміки сплати єдиного внеску починаючи з І кварталу 2011 року.

Департамент соціального діалогу та

соціального страхування апарату ФПУ