456333 i

 

Розвитку та поглибленню діалогу соціальних партнерів при вирішенні актуальних соціально-економічних питань багато у чому сприяє чітке та прозоре законодавче забезпечення їх діяльності, а також належна практика застосування цих законодавчих актів.

Про це говорили учасники фахової дискусії представників Спільного представницького органу об’єднань профспілок на тему «Про практику застосування Закону України «Про організації роботодавців, їх об’єднання, права і гарантії», яка відбулась у Будинку профспілок.

Головував та виступив на засіданні перший заступник Голови СПО об’єднань профспілок, заступник Голови Федерації профспілок України Г.В.Осовий.

У своїх виступах керівник Департаменту соціального діалогу та соціального страхування ФПУ Г.В.Колосюк, голова Профспілки працівників будівництва і промбудматеріалів України В.М.Андрєєв, голова Профспілки машинобудівників та приладобудівників України А.В.Кубраченко, голова обкому Профспілки працівників промисловості в Черкаської області Л. С. Сиротенко, заступник голови Федерації морських профспілок України О.А.Степаненко та інші учасники заходу висловили конкретні та конструктивні пропозиції з цього питання.

 

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ