А

2 квітня  в Міністерстві соціальної політики відбулось засідання спільної робочої Комісії повноважних представників Сторін органів виконавчої влади, Спільного представницького органу об’єднань профспілок і Спільного представницького органу сторони роботодавців з ведення колективних переговорів та підготовки пропозицій щодо встановлення розміру мінімальної заробітної плати на 2020 рік.

Нарада проходила під головуванням Першого заступника Міністра соціальної політики Ольги Крентовської.

Учасники засідання обговорили наступні важливі питання:

1. 1.Утворення секретаріату Комісії.
  2. 2.Повідомлення представників ві Уряду про законодавство щодо визначення розміру мінімальної заробітної плати (Мінсоцполітики.Мінфін), прогнозні макроекономічні показники розвитку економіки України (Мінекономрозвитку).
  3. 3.Пропозиції щодо базових параметрів та критеріїв для визначення розміру мінімальної заробітної плати.

Наприкінці засідання його учасники визначили орієнтовний час проведення наступного засідання Комісії – 16-19 квітня.

Прес-центр ФПУ

А2