449419410 1189167015849707 5236607178275940148 n
У Федерації профспілок Рівненської області наприкінці минулого тижня відбулося засідання Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради за участі усіх сторін соціального діалогу: влади, роботодавців та профспілок.

ТТСЕР діє керуючись Законом України “Про соціальний діалог в Україні”. Моніторить виконання Територіальної угоди, метою якої є регулювання та цілеспрямоване удосконалення на договірній основі та партнерських засадах економічних, виробничих, соціально-трудових відносин, регіональної соціально-економічної політики, забезпечення Конституційних прав і гарантій працівників і власників, стабільного соціально-політичного стану в області.
Головував на засіданні Олександр Кохан , заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації.
У вступному слові він наголосив що, влада співпрацює з усіма членами ТТСЕР. Також акцентував на важливості засідань Ради, як хорошого інструменту для налагодження співпраці між сторонами соціального діалогу.
У виступі Олександр КОХАН, голова Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради, поінформував членів ради та запрошених про стан економіки в області в умовах війни. Та навів приклади підтримки бізнесу в умовах воєнного стану.
Микола Шершун , голова Федерації профспілок області, співголова Територіальної тристоронньої соціально-економічної ради з профспілкової сторони, поінформував членів ради про діяльність профспілок області в умовах воєнного стану.
Олег ШРАМ, голова об’єднання організацій роботодавців Рівненської області, заступник співголови територіальної тристоронньої соціально-економічної ради розповів про роль соціального партнерства в розвитку людського капіталу у воєнний та повоєнний час.
Після основних інформаційних виступів головуючий запросив до діалогу у форматі: запитання-відповіді. Учасники засідання активно включалися до обговорення питань, які були винесені на порядок денний.

449319683 1189165712516504 4580848910266812705 n
Профінформ ФПО