Ген

 

Саме на цьому наполягали представники Сторони профспілок під час конструктивного обговорення на засіданні Спільної робочої комісії для ведення колективних переговорів і підготовки проекту Генеральної угоди на новий строк форми та змісту головного документу соціального діалогу на найближчу перспективу. Вони наголошували на тому, що складні умови, в яких опинилась наша країна, диктують необхідність пошуку нових, більш ефективних і гнучких шляхів вирішення соціально-економічних проблем. Вів засідання заступник Голови ФПУ Сергій Кондрюк.

 

Під час заходу було обговорено низку актуальних питань. Серед них:

1. Про результати опрацювання робочими групами розділів (підрозділів) проекту Генеральної угоди на новий строк

2. Про пропозицію робочої групи з підготовки проекту підрозділу «Умови праці» Розділу ІІ «Оплата, умови та охорона праці» щодо необхідності коригування назви та структури Розділу ІІ проекту Генеральної угоди.

3. Про строк дії та назву нової Генеральної угоди.

4. Про розгляд пропозицій Сторін до розділу V «Врегулювання розбіжностей в рамках переговорів» Регламенту роботи Спільної робочої комісії для ведення колективних переговорів і підготовки проекту Генеральної угоди на новий строк.

4. Про пропозиції Сторін щодо завершення переговорів та укладення Генеральної угоди на новий строк.

5. Про дату, час та місце проведення наступного засідання Спільної робочої комісії для ведення колективних переговорів і підготовки проекту Генеральної угоди на новий строк.

 

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ

 

Ген1

 

Ген3

 

Ген2

 

 

Ген4

 

Ген5