1430995851-4053-telefon-tulapressaru

 

13 вересня 2016 року відбулося засідання Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації (далі - НКРЗІ).

 

Одним із пунктів Порядку денного засідання НКРЗІ був розгляд питання підвищення граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги, за поданням ПАТ «Укртелеком».

Нагадаємо, що до винесення питання на засідання НКРЗІ відбулося дві зустрічі Робочої групи з розробки та удосконалення Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги з обговорення питання зміни тарифів на зазначені послуги. На засіданнях Робочої групи активно обговорювались шляхи вирішення низки питань, які виникали у членів робочої групи до ПАТ «Укртелеком». В результаті цих обговорень ПАТ «Укртелеком» листом від 08.09.2016 № 2375-80D922-80С900 до НКРЗІ було подано остаточний пакет документів.

На засіданні Комісії було заслухано позицію ПАТ «Укрателеком» щодо підвищення Граничних тарифів на загальнодоступні телекомунікаційні послуги.

Після бурхливого обговорення питання Голова НКРЗІ Животовський О.М запропонував вирішити питання шляхом прийняття кінцевого рішення. В результаті голосування Комісії троє членів НКРЗІ проголосували - «ЗА», троє - «УТРИМАЛОСЬ». В результаті рішення про підвищення тарифів не прийнято.

 

 Департамент захисту соціально-економічних прав