642fc3af84528

Як повідомлялося раніше, 23 січня 2024 року Міністерство економіки України провело нараду за результатами вжитих заходів щодо скорочення заборгованості із виплати заробітної плати у 2023 році і недопущення її виникнення у подальшому на підприємствах-боржниках (https://www.fpsu.org.ua/napryamki-diyalnosti/sotsialnij-zakhist/25625-pro-rezultaty-narady-shchodo-pohashennia-zaborhovanosti-iz-zarobitnoi-platy.html).

У нараді від профспілкової сторони участь взяли: Олександр Шубін – заступник Голови ФПУ, член Міжвідомчої робочої групи з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), представники всеукраїнських профспілок та територіальних профоб’єднань, які надали пропозиції щодо врегулювання проблеми заборгованості із заробітної плати, зокрема на окремих підприємствах-боржниках (відповідно до порядку денного).

За результатами наради СПО об’єднань профспілок направив пропозиції для включення до протокольного рішення.

Наразі від Мінекономіки отримано протокол засідання.

Департамент з питань бюджету

та оплати праці ФПУ