zvern 100524

6 травня ц.р. на засіданні СПО об’єднань профспілок розглянуто та схвалено профспілкові пропозиції до проєкту Бюджетної декларації України на 2025-2027 роки (рішення СПО об’єднань профспілок від 06.05.2024 № 53-1).

 

На виконання зазначеного Рішення Профспілкові пропозиції 09.05.2024 р. надіслано до Кабінету Міністрів України, Міністерства фінансів України, Міністерства соціальної політики України та Міністерства економіки України для їх врахування у проєкті Бюджетної декларації України на 2025-2027 роки, а також поінформовано про них Сторону роботодавців та секретаріат НТСЕР.

Разом з тим, надано окрему думку Вільної профспілки медичних працівників України щодо забезпечення сфери охорони здоров'я.

З метою формування виваженої та ефективної бюджетної політики в Україні було поінформовано Міністерство фінансів України про готовність до спільної роботи в рамках постійно діючої тристоронньої робочої групи з проведення консультацій на всіх стадіях бюджетного процесу, а також запропоновано секретаріату НТСЕР та СПО роботодавців розглянути пропозиції до проєкту Бюджетної декларації України на 2025-2027 роки на засіданні НТСЕР до його схвалення Кабінетом Міністрів України.

Департамент з питань бюджету та оплати праці

Федерації профспілок України