MG 2964 098

Сьогодні, 30 травня п.р., відбулася фінальна конференція Проекту “Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні” (далі - Проект), що фінансується Урядом Данії.

У рамках Панельної дискусії 1 «Управління ринком праці» взяли участь Дарина Марчак, Заступник Міністра соціальної політики України, Валентина Рибалко, заступник директора Державного центру зайнятості, Петро Коржевський, голова департаменту освіти і науки Рівненської ОДА, Любов Максимович, голова ГО «Жіночі Перспективи», Тетяна Мачабелі, виконавча директорка ГО «НЕЄМІЯ».

У рамках Панельної дискусії 2 «Підтримка підприємництва та розвиток навичок» взяли участь наступні спікери: Валентина Рибалко, заступник директора Державного центру зайнятості, Ірина Шумік, Генеральний директор Директорату професійної освіти Міністерства освіти і науки України, Алла Журавель, тренерка МОП програми РВСБ, Іван Харченко, тренер МОП програми РВСБ, Оксана Глєбушкіна, Виконавча директорка ГО «Нова Генерація», Іван Харченко, тренера МОП проєкту РВСБ, Іван Лукінчук, власник ферми з вирощування зелені та овочів у теплиці, випускник програми МОП з підприємництва РВСБ.

MG 2955 04

Спікерами Панельної дискусії 3 «Модернізація соціального діалогу» були: Лейо Сіббель, спеціаліст МОП з питань трудового права, Галина Третьякова, Голова Комітету ВРУ з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, Дмитро Кухнюк, Голова Національної служби посередництва і примирення, Олександр Шубін, Перший заступник Голови СПО об’єднань профспілок, заступник Голови Федерації профспілок України, Петро Тулєй, заступник Голови Конфедерації вільних профспілок України, Сергій Біленький, Заступник Голови СПО роботодавців на національному рівні, Голова Федерації металургів України.

Нагадаємо, що Міжнародна організація праці протягом 5 річного терміну реалізації Проєкту сприяла наданню допомоги в питаннях вдосконалення регулювання ринку праці, розвитку професійних навичок та підприємництва, а також посилення соціального діалогу та потенціалу соціальних партнерів для надання ними якісніших послуг своїм членам.

MG 2931 876

Управління соціального діалогу та