MG 4153

16 серпня ц.р. голова ФПУ Григорій Осовий відвідав Головне  управлінні Пенсійного фонду України у Київській області на запрошення начальника Головного управління Пенсійного фонду України у Київській області Василя  Фатхутдінова.

У зустрічі взяли участь керівник управління соціального страхування і пенсійного забезпечення ФПУ Володимир Максимчук і заступник начальника Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області Сергій Полесов, голова Київської обласної профорганізації працівників Пенсійного фонду України Леонід Білоус.

Зустріч проходила у відділі обслуговування громадян (сервісному центрі) №11. Профспілковці предметно познайомилися з системою надання громадянам соціальних послуг, організацією роботи і умовами, які створені для відвідувачів. Оглянули робочі місця та поспілкувалися з фахівцями управління.

 MG 40091

     Під час зустрічі Василь Фатхутдінов провів презентацію діяльності управління, розповівши про роботу щодо надання соціальних послуг майже 2 млн. населенню Київської області в 17 відділах обслуговуваннях громадян і 35 сервісних центрах. Звернув увагу на оновлення всієї інфраструктури, запровадження нових інформаційних технологій для оперативної обробки даних  з метою пришвидшення обслуговування клієнтів, підвищення якості наданих послуг. У свою чергу Сергій Полесов презентуючи роботу Донецького управління зробив акцент на заходах, які були вжиті на місцях для збереження життя здоров’я відвідувачів і працівників на місцях.

 MG 3976

     Окремою темою розмови стало питання оплати праці працівників Пенсійного фонду. Викликає незадоволення фахівців, які з переходом на нові умови оплати праці не набули в зарплаті, а адміністрація не має можливості до заохочення найбільш сумлінних працівників.

    Це питання вже порушувалося Київською обласною радою профспілок перед профільними органами державної влади і управління, але поки не знайшло свого вирішення, звільнення найбільш професійних кадрів і перехід їх в інші державні структури, де пропонують у рази вищі зарплати, демонструє не справедливий підхід держави щодо оплати праці професіоналів своєї справи, які щоденно приймають десятки людей з проблемними питаннями, що потребують кваліфікованого вирішення.

 MG 4089

     Враховуючи важливість порушеного працівниками питання представники ФПУ з свого боку докладуть максимальних зусиль для його позитивного вирішення.

 MG 4041

 MG 40231

 MG 4080

 MG 4105

 MG 4167

Пресцентр ФПУ