1356794432 1

25 квітня 2013 році в Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці за участі представників Мінсоцполітики, Мінфіну, Міненерговугілля, Мінекономрозвитку, Міносвіти, Мінкультури, Держастату, Генпрокуратури та профспілок відбулося засідання робочої групи з опрацювання питання про стан виконання рекомендацій учасників «круглого столу», що  відбувся у Комітеті ВР 21 березня 2012 року на тему: «Оплата праці – українські реалії та перспективи реформування».

Профспілки активно долучилися до роботи зазначеного «круглого столу», запропонувавши своє бачення поточної ситуації у сфері оплати праці, а також комплекс заходів, необхідний для вирішення існуючих проблем.

За результатами дискусії було сформовано рекомендації Верховній Раді України, Кабінету Міністрів України та сторонам соціального діалогу, які будуть затверджені рішенням Комітету 15 травня п.р.

Від профспілок у заході брали участь завідувач відділу оплати праці департаменту виробничої політики та колективно-договірного регулювання ФПУ Морозова О.В. та завідувач відділу з питань бюджетної політики департаменту бюджетної політики та соціального захисту ФПУ Маковецька Л.Г.

Департамент виробничої політики та

колективно-договірного регулювання