DSCN6927

До ФПУ надійшов лист від Львівського міського управління ГУМВС України у Львівській області у відповідь на лист Голови ФПУ Ю.М.Кулика до Генерального прокурора України з приводу порушення прав профспілок та їх усунення.

У листі ЛМУ ГУМВС повідомляється про результати розгляду матеріалів досудового розслідування з приводу фактів порушення прав профспілок на підприємстві «Львівбуд».

Нагадаємо, що відповідно до рекомендацій Міжнародної організації праці Федерація профспілок України регулярно здійснює моніторинг дотримання прав профспілок в Україні. Про виявлені порушення прав профспілок інформуються державні органи та Міжнародна конфедерація профспілок.

За результатами аналізу інформації, що надходить до ФПУ від її членських організацій, Президія ФПУ 3 липня ц.р. ухвалила постанову «Про стан дотримання прав профспілок в Україні та забезпечення членськими організаціями ФПУ моніторингу додержання норм міжнародного права» (текст постанови з додатками додається).

На фото - будівля ВАТ "ТБО Львівбуд"

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ