2013 152 001

 

Під головуванням заступника Голови ФПУ С.М. Кондрюка 6 вересня п.р. було проведено консультативну нараду з представниками членських організацій ФПУ та фахівцями структурних підрозділів апарату ФПУ з метою визначення профспілкової позиції щодо внесення змін до Закону України «Про зайнятість населення».

Під час наради наголошувалося, що під час розробки законопроекту «Про зайнятість населення» профспілки внесли майже півтори сотні пропозицій з метою узгодження його з КЗпП, Господарським кодексом України, Законами «Про соціальні послуги», «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття», іншими законами та підзаконними актами, які регулюють сферу зайнятості, соціального страхування та соціального забезпечення.

У ході наради обговорювались найбільш принципові пропозиції та зауваження членських організацій, зокрема, які стосуються питань масового вивільнення, діяльності кадрових агентств, працевлаштування вразливих категорій населення, визначення підходящої роботи, сприяння молодіжній зайнятості тощо.

Після експертного опрацювання фахівцями департаменту виробничої політики та колективно-договірного регулювання узагальнених профспілкових пропозицій, матеріали будуть надані на розгляд членських організацій.

 

 

Департамент виробничої політики

та колективно-договірного регулювання

 

2013 152 003

 

2013 152 008

 

 

2013 152 004

 

2013 152 010