96 020

 

Федерацією профспілок України на початку поточного року було ініційовано розробку проекту Концепції підвищення престижності праці в Україні.

На прохання ФПУ долучитися до цієї важливої роботи, 9 вересня ц.р. в Академії праці, соціальних відносин і туризму відбувся круглий стіл «Про підготовку Концепції підвищення престижності праці в Україні» за участі заступника Голови ФПУ Кондрюка С.М. та завідувача відділу оплати праці департаменту виробничої політики та колективно-договірного регулювання Макогонюк С.Л., а також науковців як із Академії, так і з Інституту демографії та соціальних досліджень ім. М.В. Птухи.

У вступному слові С.М. Кондрюк наголосив на тому, що «основними проблемами, які є на сьогоднішній день в Україні є: глибока корозія базових моральних цінностей, тотальний правовий нігілізм та тотальна соціальна несправедливість».

В ході дискусії учасники круглого столу намагалися дати відповідь, чи можна змінити таке становище і як це можна відобразити в самому тексті Концепції.

Робота фахівців Федерації профспілок України та її членських організацій над розробкою проекту Концепції підвищення престижності праці в Україні триває.

У разі зацікавленості та бажанні отримати більш детальну інформацію, можна надіслати запит на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

  

Департамент виробничої політики

та колективно-договірного регулювання