Dnepr 11 2

 

До Федерації профспілок України звернулася Голова Запорізької обласної організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення А.О. Малигіна стосовно несвоєчасної виплати заробітної плати на ЗКПМЕТ «Запоріжелектротранс» (додається).

Існуючі проблеми на підприємстві суттєво впливають на соціально-психологічний стан в трудовому колективі, спричиняють значну напруженість серед працівників, що може призвести до протестних дій, тому ФПУ звернулася до Мінрегіонбуду і Мінсоцполітики України з проханням звернути увагу на порушені профспілкою питання та вжити необхідних заходів, спрямованих на поновлення конституційних прав працівників на своєчасне отримання заробітної плати, та про результати роботи поінформувати ФПУ.

 

Лист Запорізької обласної організації профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення до ФПУ від 13.09.2013 р.

 

Лист Запорізької обласної організації профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення до ФПУ від 10.09.2013 р.

 

 

Департамент виробничої політики та колективно-договірного регулювання