2013 203 004

 

5 листопада ц.р. у приміщенні ФПУ відбулося перше засідання тристоронньої робочої групи з підготовки пропозицій щодо підвищення ролі колективно-договірного регулювання трудових відносин та поширення сфери застосування Галузевих угод. Група була створена на виконання п.14.1 Плану заходів НТСЕР на 2013 рік із реалізації пріоритетних напрямів діяльності Національної ради на 2013-2015 роки.

У засіданні взяли участь представники Міністерства соціальної політики України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Державної служби статистики України, Федерації роботодавців України. Федерація профспілок України була представлена заступником Голови ФПУ Кондрюком С.М., заступником Голови Профспілки працівників освіти і науки Романюком С.М. та заступником Голови Всеукраїнської профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг Макаренко К.К.

Учасники засідання обговорили пропозиції, уточнення й доповнення до загального плану роботи НТСЕР, які надійшли до цього часу від членів Робочої групи. За результатами засідання було прийнято рішення узагальнити пропозиції членів робочої групи для подальшого їх розгляду.

 

Департамент виробничої політики та колективно-договірного регулювання ФПУ