06112013331

 

6 листопада ц.р. в Посольстві Королівства Нідерландів відбувся семінар на тему: «Корпоративна соціальна відповідальність: український та голландський досвід», в якому взяли участь заступник керівника департаменту виробничої політики та колективно – договірного регулювання ФПУ О. Морозова та завідувач відділу зв’язків з профспілками європейських країн, СОТ та МФІ департаменту міжнародної роботи ФПУ С. Чишко.

Відкрив зустріч Посол Королівства Нідерландів Mr. Kees Klompenhouwer, який закцентував увагу на важливість поширення європейської практики застосування корпоративної соціальної відповідальності (КСВ). Голландським досвідом у сфері корпоративної соціальної відповідальності поділилась представник MVO Nederland – організації, що була заснована у 2004 році Міністерством економічних відносин Нідерландів та яка є національним центром знань і мережевою організацію КСВ.

Крім того, під час заходу розглядались питання, пов’язані з відповідальністю під час перетинання кордонів, корпоративною соціальною відповідальністю в українському контексті, глобальними та національним ініціативами у сфері КСВ.

Поряд з цим, представники енергетичної компанії ДТЕК, ПАТ «Фармак», голландської компанії з розробки високих технологій для торгових центрів «Multi Development Ukraine» поширили серед учасників досвід запровадження КСВ у зазначених компаніях.

Презентації доповідачів семінару розташовано на сайті Посольства.

 

 

Департамент виробничої політики

та колективно – договірного регулювання