Bjuleten1

Інформуємо, що на адресу ФПУ надійшов лист від Національної служби посередництва і примирення України (далі НСПП) з пропозицією передплати бюлетеня НСПП на 2014 рік, що є офіційним, нормативним, виробничо-практичним, науковим, інформаційним виданням, матеріали якого стануть Вам у пригоді під час здійснення профспілкової діяльності.

На сторінках бюлетеня НСПП Ви зможете знайти інформацію щодо практики вирішення колективних трудових спорів (конфліктів), запобігання їх виникненню, забезпечення сторін соціально-трудових відносин законодавчими та нормативно-правовими актами з питань здійснення примирних процедур, стану соціального діалогу між роботодавцями і працівниками та багато іншого.

Передплату можна оформити в будь-якому відділенні зв’язку України відповідно до зразка.

Звертаємо Вашу увагу, що ціни вказані за один примірник, який видається спареними номерами 1 раз на 2 місяці.

За додатковою інформацією Ви можете звернутись до департаменту виробничої політики та колективно - договірного регулювання апарату ФПУ за номером телефону: 278-06-17 або на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Департамент виробничої політики та колективно - договірного регулювання апарату ФПУ