Зарп

 

24 квітня ц.р. в Укрпрофоздоровниці відбулося обговорення проекту Типової методики розрахунку галузевого стандарту оплати праці.

Під час обговорення були частково враховані зауваження, що надійшли від НДІ праці і зайнятості населення, напрацьовані пропозиції щодо удосконалення Типової методики та визначено наступні кроки щодо її доопрацювання.

Зокрема, на 6 травня ц.р. заплановано проведення робочої наради щодо обговорення пофакторного розрахунку заробітної плати.

Профспілки переконані, що запровадження галузевих стандартів оплати праці в практику колективно-договірного регулювання трудових відносин, як бази для переговорів при укладанні галузевих угод, сприятиме зростанню рівня заробітної плати в промисловості, що в свою чергу надасть поштовх для її зростання у бюджетній сфері.

У разі зацікавленості та бажанні долучитися до обговорення, просимо завчасно, до 29 квітня ц.р., повідомити про свою участь на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Департамент виробничої політики та колективно-договірного регулювання