Вебинар-300x169

 

15 липня ц.р., з метою спрощення процедури донесення інформації (з матеріальної та територіальної точки зору) Федерація профспілок України організувала та провела пробну версію відкритого інтернет спілкування у форматі вебінару на тему «Якою має бути мінімальна заробітна плата у 2015 році?».

Першим лектором профспілкового вебінару стала Світлана Макогонюк – заступник керівника департаменту виробничої політики та колективно-договірного регулювання апарату ФПУ.

Враховуючи позитивний досвід та зацікавленість слухачів, відтепер ФПУ починаючи з 29 липня ц.р. щовівторка о 9-30 на сайті fpu.onwebinar.ru робитиме презентації з найбільш актуальних проблем сьогодення: з питань оплати праці, соціального діалогу, пенсійного забезпечення, охорони праці тощо.

Проведення наступного вебінару на тему: «Якою має бути заробітна плата для того, щоб заробити мінімальну пенсію?» за участі заступника Голови ФПУ Кондрюка С.М. заплановано на 29 липня ц.р. Лекторами виступатимуть експерти апарату ФПУ з питань оплати праці та пенсійного забезпечення.

Запрошуємо взяти участь у заході.

Разом з тим, будемо вдячні за надсилання конкретних тем чи проблем для розгляду на наступних вебінарах, на яких буде надання більш розгорнутої інформації або обговорення з метою вироблення спільної оцінки та шляхів вирішення.

Більш детальну інформацію як стати учасником вебінарів можна отримати, надіславши запит на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

Департамент виробничої політики та колективно-договірного регулювання