завантаження

 

Федерацією профспілок України розроблено проект Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення своєчасної виплати заробітної плати», який було направлено Головам депутатських фракцій Верховної Ради України з проханням розглянути можливість його внесення до парламенту.

На звернення ФПУ до голови депутатської фракції ВО «Свобода», народного депутата України Тягнибока О.Я. Федерація профспілок одержала відповідь від члена фракції, народного депутата України Зелика Р.Б., який висловив підтримку пропозицій ФПУ, спрямованих на створення надійного механізму захисту гарантованого Конституцією України права громадян на своєчасне одержання винагороди за працю.

Народний депутат Зелик Р.Б зазначив, що до Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці, членом якого він є, надходило аналогічне звернення Федерації профспілок України з вказаним законопроектом, який разом із супровідними матеріалами буде врахований та ретельно опрацьований з метою використання в подальшій законопроектній роботі.

 

Повністю з текстом відповіді можна ознайомитись тут.

 

ІАЦ