oooo

 

1 жовтня ц.р. відбулося засідання робочої групи з упровадження моніторингу і оцінки досягнень щодо забезпечення гідної праці в Україні за методологією МОП.

 

Мета дослідження МОП «Профіль гідної праці в Україні» (Женева, 2011) – критично оцінювати про­грес, що відбувається в Україні, та самостійно вирішувати поставлені завдання через необхідні політич­ні рішення. Так, «Профіль» містить 11 тематичних сфер та правові критерії, що відбивають існуюче пра­вове забезпечення кожної сфери досліджень.

 

Відповідальним за проведення моніторингу та оцінки прогресу змін щодо гідної праці в Україні визначено Науково-дослідний інститут праці і зайнятості населення Мінсоцполітики та НАН України з періодичним дорученням інших наукових організацій.

 

На засіданні представником НДІ праці та зайнятості були представлені результати моніторингу за трьома складовими  (матеріали додаються):

- можливість щодо зайнятості;

- стабільність та впевненість у збереженні роботи;

- достатні заробітки та продуктивна зайнятість.

 

У разі зацікавленості та бажанні долучитися до оцінки результатів моніторингу, просимо надсилати свої зауваження та пропозиції щодо здійснення моніторингу до 13 години 3 жовтня ц.р. на електронну адресу:  Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

 

 

Департамент виробничої політики та колективно-договірного регулювання