IMG 2684

 

 

На засіданні Робочої комісії об'єднань профспілок для ведення колективних переговорів і підготовки проекту Генеральної угоди на новий строк, яке відбулося 27 листопада, було затверджено склад робочих груп для опрацювання розділів Генеральної угоди.

Головував на засіданні заступник Голови ФПУ Сергій Кондрюк, який є керівником Робочої комісії об’єднань профспілок, що працює над проектом нової Генугоди на 2015-2017 роки.

 

IMG 2678

 

Учасники обговорили пропозиції членських організацій до тексту Генугоди, який після доопрацювання буде надіслано членам СПО профспілок.

Однією з пропозицій, що викликала дискусію учасників засідання, стала норма, яку рекомендується включити до Генугоди, щодо участі робітників у процесі управління підприємством.

 

IMG 2674

 

– Це є нормою як кодексу законів про працю України так і Європейської хартії, - наголосив С. Кондрюк.

Ще одним питанням, яке було розглянуто членами Робочої комісії, - про заступників керівника Робочої комісії об'єднань профспілок.

 

IMG 2669

 

Було вирішено з числа членів Робочої комісії обрати заступниками Тетяну Нікітіну - Голову Профспілки працівників державних установ України та Олександра Мушенка - заступника голови Профспілки залізничників і транспортних будівельників України.

 

IMG 2675

 

 

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ