Шановні передплатники профспілкових видань!

Від імені всього трудового колективу Підприємства "Профінформ" висловлюю Вам щиру вдячність за Вашу підтримку профспілкових видань та розуміння важливості діяльності профспілкової преси, її внеску у форматування позитивного іміджу профспілок та мотивацію профспілкового членства.

Від 2010 року газета з різних причин (передусім, економічних - погіршення економічної ситуації в державі, падіння доходів населення, та політичних - окупації частини територій країни) втратила біля 40% тиражу - з 12000 тираж скоротився до 8000 (станом на січень 2018 року). Відповідно бюджет редакції скоротився на 25%, а ціна газетного паперу, поліграфічних послуг виросла на 400%, вартість послуг Укрпошти - на 600%. Незважаючи на це, вартість передплати на газету «Профспілкові вісті» не збільшувалася (фактичне зростання ціни передплати відбувалося лише через збільшення вартості послуг Укрпошти).

СЬОГОДНІ "ПРОФСПІЛКОВІ ВІСТІ" Є НАЙДЕШЕВШИМ ЗАГАЛЬНОНАЦІОНАЛЬНИМ ВИДАННЯМ В УКРАЇНІ!

Останні 10 років газету вдавалося видавати за соціальною ціною (яка залишається - 144 грн. на рік, або 2.8 грн./примірник) за рахунок оптимізації витрат і скорочення персоналу. Але сьогодні внутрішні резерви ефективності вичерпані.

Закликаю Вас, шановні колеги, щоб ми не втратили газету, активно провести передплату на всіх рівнях організаційної структури ФПУ !

ФПУ внесено зміни до Методичних рекомендацій шодо використання первинними профспілковий організаціями коштів роботодавця на культурно-масову, фізкультурну та оздоровчу роботу, якими дозволено передплачувати газету «Профспілкові вісті». Це допоможе кожній первинці передплатити єдине українське друковане видання, що послідовно захищає права та інтереси людини праці.

Ми розраховуємо на Вашу допомогу!

Дайте шанс достовірній інформації дістатися до людей! Сподіваємося на Ваше розуміння важливості цієї справи! Запрошуємо до співпраці.

З повагою,

директор Підприємства «Профінформ»  Олексій Плаксін