А

 

Закарпатська обласна рада профспілок (голова Володимир Фленько) – завжди серед лідерів серед регіональних профоб’єднань за підсумками передплати на друковані видання Федерації профспілок України.  

За офіційними даними Закарпатської дирекції ПАТ «Укрпошта», на 2019 рік в області передплачено 749 примірників газети «Профспілкові вісті» та 210 примірників журналу «Бібліотечка голови профспілкового комітету».

Найбільшу кількість профспілкових видань  Профінформу, як завжди,  передплатили освітяни нашого краю. Як повідомила голова обласної організації профспілки працівників освіти і науки, член Ради ФПУ  Тетяна Повханич, обласною, міськрайонними, первинними профорганізаціями галузі загалом передплачено 430 примірників газети «Профспілкові вісті» та 126    «Бібліотечок  голови профспілкового комітету».

 До речі, освітяни Закарпаття мають і своє обласне  інформаційне видання – «Профспілкове щодення», яке виходить  вже 10 років і за активну роботу із забезпечення інформаційної діяльності серед членів профспілок галузі нагороджене Почесною Грамотою Федерації профспілок України.

 На фото:

-       голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників освіти і науки  Тетяна Повханич знайомиться з матеріалами першого у 2019 році номера газети «Профспілкові вісті».

Сергій Баранчиков,

завідувач відділу організаційно-

гуманітарної роботи

Закарпатської облпрофради

                     Фото автора