Изображение 1612

 

Про це йшлося 13 березня на зустрічі з профспілковим активом кандидата на посаду Президента України від політичної партії «Батьківщина» Юлії Тимошенко.

 

 Президія Федерації профспілок України звернулася до членів профспілок із закликом прийти 31 березня ц.р. на виборчі дільниці і виконати свій громадянський обов’язок, взявши участь у голосуванні.

 

Изображение 1559

 

У Зверненні також зазначено, що ФПУ як демократична організація, всеукраїнські профспілки і територіальні профоб’єднання відкриті для діалогу з кандидатами на посаду Президента України на виборах-2019, які поділяють цінності трудової людини і готові їх втілювати у життя.

 

Изображение 1568

 

Однією з перших перед профспілковим активом з презентацією програми дій «Новий курс України» у оновленому Будинку профспілок на майдані Незалежності в Києві виступила претендент на президнтське крісло Юлія Тимошенко.

Зустріч пройшла у форматі дискусії, відкритого обміну думками щодо перспектив вирішення актуальних проблем суспільного життя та шляхів подальшого соціально-економічного розвитку держави.

 

 Изображение 1583

 

 Виступаючи перед аудіторією Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України Олександр Яцунь, зазначив, що влада вважає, що освіта – це витратна стаття бюджету.

«У свою чергу народ України і освітяни в тому числі вважають, що освіта – це соціальні інвестиції, це інвестиції у людський капітал, який фактично стане каталізатором усіх тих проривних напрямів, які зазначені у «Новому курсі України», - сказав він.

 

Изображение 1563

 

У виступі заступника Голови Профспілки трудящих металургійної і гірничодобувної промисловості України Олександра Рябка акцентувалося, що для того, щоб побудувати сильну країну, потрібно розпочинати з економіки і, в першу чергу, з розвитку національної промисловості:

На його переконання, «Тільки промисловість може забезпечити реальний прорив країни. І саме цей вектор є одним із пріоритетних у програмі Юлії Тимошенко».

 

 Изображение 1635

 

Учасники зустрічі підтримали програмні засади «Нового курсу України» в контексті економічних і соціальних змін і запропонували кандидату на посаду Президента України Ю.Тимошенко підтримати та використовувати у своїй діяльності прийняту 7-м з’їздом ФПУ Стратегію діяльності ФПУ «Європейський вибір».

 

Изображение 1571

 

Изображение 1649

 

Изображение 1709

 

Изображение 1766

 

Прес-центр ФПУ