2013 170 012

 

У Будинку спілок відбулась робоча зустріч представників Профспілки працівників державних установ України на чолі з Головою Профспілки Т.В.Нікітіною зі своїми азербайджанськими колегами.

У зустрічі взяв участь Голова ФПУ Ю.М.Кулика, який у своєму виступі підкреслив традиційні дружні відносини профспілок державних службовців двох країн, а також зазначив, що рівень взаємодії ФПУ з Конфедерацією профспілок Азербайджану є конструктивним і спрямований на подальший розвиток відносин.

Ю.М.Кулик наголосив на особистій повазі до представників азербайджанського народу, які мешкають та працюють в Україні, а також поділився враженнями від зустрічі з головою КПА, депутатом Меджлісу Азербайджану Саттаром Мехбалійовим під час свого відвідання Баку на чолі української делегації.

- У нас багато спільних проблем, які ми вирішуємо за допомогою механізмів соціального діалогу, обстоюючи трудові права наших громадян, зокрема, державних службовців, - зазначив Голова ФПУ. Він розповів про дії ФПУ у вирішенні питання підвищення заробітної плати державним службовцям та працівникам бюджетної сфери, назвавши цю проблему однією з найболючіших серед тих, що йому доводиться вирішувати на посаді Голови Національної тристоронньої соціально-економічної ради та Керівника Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських профспілкових об’єднань.

Гості з Азербайджану безпосередньо отримали інформацію про актуальні питання розвитку національного профспілкового руху, про участь Федерації профспілок України, Профспілки працівників державних установ у вирішенні чутливих для людей праці соціально-економічних питань, формуванні Державного бюджету, законотворчому процесі, управлінні Фондами соціального страхування, питаннях оздоровлення працюючих та членів їх сімей, колдоговірному регулюванні.

Відбувся обмін думками щодо подальшої співпраці, можливостей застосування досвіду профспілкової роботи та розвитку дружніх стосунків між українським і азербайджанським профспілками.

У зустрічі також взяли участь заступник голови ФПУ Є.М.Драп’ятий, керівник Інформаційно-аналітичного центру ФПУ Ю.І.Работа.

 

Фоторепортаж

Інформаційно-аналітичний центр ФПУ

27 вересня 2013 р.

 

2013 170 029

 

2013 170 017

 

 

2013 170 002

 

2013 170 016

 

2013 170 005