2013 175 009

 

 

3 жовтня у Будинку спілок відбулася Президія ФПУ.

 

На початку засідання народний депутат України О.М.Стоян провів презентацію проекту Трудового кодексу України. Дав вичерпні відповіді щодо найбільш спірних положень проекту.

 

Президія ФПУ розглянула та ухвалила низку соціально значимих рішень, зокрема «Про додаткові дії ФПУ щодо забезпечення конституційного права громадян на своєчасне одержання винагороди за працю», «Про проект Концепції підвищення престижності праці в Україні», «Про позицію профспілок щодо порядку часткового фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл за рахунок коштів Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності» та ін.

 

Члени Президії ФПУ відповідними постановами ухвалили основні завдання колдоговірної роботи на 2014 рік, низку заходів з нагоди відзначення Всесвітнього дня дій за гідну працю та Міжнародного дня боротьби з бідністю, прийняли звернення Президії ФПУ з нагоди цих дат, а також з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, що відзначається щорічно 15 лютого.

 

Серед рішень президії - підтвердження повноваження членів правління Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття делегованих ФПУ, підбиття підсумків навчання профспілкових працівників і активістів у минулому навчальному році та затвердження завдань на наступний 2013-2014 навчальний рік, створення оргкомітету з відзначення наступного року 200-річчя від дня народження Т.Г.Шевченка.

 

Члени Президії ФПУ визначили порядок денний VII-го засідання Ради ФПУ, що  планується провести 12 грудня ц.р., і на якому основним питанням буде розглянуто хід виконання Цільової програми ФПУ «Профспілки – за ефективний соціальний діалог в інтересах людини праці».

 

Фоторепортаж.


ІАЦ

 

2013 175 013

 

2013 175 018