DSC 0552 02 

 

 

23 жовтня відбулася робоча зустріч голови облдержадміністрації Хмельниччини Василя Ядухи з головою Федерації професійних спілок України Юрієм Куликом.

У ході зустрічі Голова ФПУ відзначив високий рівень співпраці органів місцевої влади із Федерацією профспілок Хмельницької області, яка відзначає 65-річчя з часу свого заснування. «Переконаний, що профспілки Хмельниччини як найбільш послідовні захисники трудящих у форматі соціального діалогу з органами місцевої влади і роботодавцями спроможні вирішувати найбільш чутливі для людей праці питання соціально-економічного захисту», - наголосив під час зустрічі Юрій Кулик.

Голова облдержадміністрації В.Ядуха зауважив, що влада краю і профспілки області єдині у своїх прагненнях покращити життя простої людини. «Для нас головне, аби всі категорії людей, у т.ч., які потребують соціального захисту, відчували, що держава про них дбає. Про це неодноразово наголошує Глава держави Віктор Янукович. Вчасна виплата заробітної плати, підвищення її рівня, виведення з тіні бізнесу, легалізація трудових відносин – це, те, над чим ми працюємо. В області активно впроваджуються соціальні ініціативи Президента та державні програми».

У ході зустрічі також були обговорені питання своєчасності соціальних виплат та погашення заборгованості з заробітної плати, оздоровлення працівників та членів їх сімей.

Наприкінці зустрічі Юрій Кулик вручив Василю Ядусі почесний знак Федерації професійних спілок України «За розвиток соціального партнерства».

 

ІАЦ

 

DSC 0556 02

 

 

DSC 0557

 

DSC 0576